Kinderspel
Gelukkige
kinderen
Ieder kind is
uniek
Wat is Integratieve Kindertherapie?
Informatie voor volwassenen
Er zijn kinderen die op een bepaald moment in hun leven extra steun kunnen gebruiken. Vaak zie je aan hun gedrag dat het even niet lekker gaat; ze zijn druk, boos of juist teruggetrokken of verdrietig. Dit kan zowel thuis als op school zijn. Dat heeft ieder kind weleens, en soms bemerk je dat er iets meer aan de hand lijkt te zijn. Je kind zit al langere tijd niet lekker in zijn vel. Dan komt Kinderspel...

Tijdens deze kortdurende kindertherapie (5 tot 15 sessies) wordt er niet alleen gekeken naar het gedrag van het kind. Tijdens de therapie staat het totale kind centraal, met al zijn dimensies en kwaliteiten. Je kind geeft aan wat zijn/haar probleem is, en je kind zal zijn probleem ook zelf oplossen op de manier die bij hem/haar past. Je kind hoeft zich niet aan te passen aan de therapie, de therapie vormt zich naar je kind en zijn/haar behoeftes.

Het doel van de kindertherapie is om jouw kind in zijn eigen kracht te zetten waardoor het zo zelf zijn/haar probleem aanpakt om weer gelukkig te zijn.
Extra expertise
Communicatie-problematiek en het beheersen van de Nederlandse Gebarentaal (NGT)