Psycholoog en kindertherapeut Maroesja Suer
Kinderspel
Gelukkige
kinderen
Ieder kind is
uniek
Wie ben ik?
Ik ben Maroesja Sur. Ik woon samen met mijn vriend en heb n zoontje.

In 1998 ben ik afgestudeerd in kinder- en jeugdpsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Als kinderpsycholoog heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het werken met kinderen en hun ouders.

Ik merkte dat de nadruk bij kinderen steeds meer kwam te liggen bij het stellen van een diagnose, het plakken van een etiket. Terwijl ik juist wil kijken naar het kind zelf, met zijn sterke en minder sterke kanten. Ik wil mijn professionaliteit op een andere manier inzetten. Zodoende heb ik  de vier-jarige opleiding voor Integratieve Kindertherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam gevolgd.

Ik volg mijn hart en zo ben ik ook in Brabant terecht gekomen waar ik me al goed thuis voel. En ik draai met veel plezier en enthousiasme mijn eigen praktijk. Ik vind dat ieder kind recht heeft op geluk, en zo kan ik mijn steentje bijdragen!

Een extra specialiteit is mijn kennis op het gebied van communicatieproblemen. Ik kan zowel Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG) als Nederlandse Gebarentaal (NGT).
Psycholoog en kindertherapeut Maroesja Suer
Extra expertise
Communicatie-problematiek en het beheersen van de Nederlandse Gebarentaal (NGT)